Referat från resa med Ådalen 3 den 25 augusti 2023

Fredag den 25 augusti gjorde 76 medlemmar i föreningen en båttur med Ådalen III. En färd längs Sveriges tredje största älv, Ångermanälven. Vi äntrade båten vid Kramforsviken där turen tog oss sakta och behagligt nedströms mot Sandöbron och därefter Högakustenbron. Till sist gled vi in i Norafjärden och rundade små öar bebyggda med sommarstugor innan vi vände tillbaka till Kramfors.

En utsökt skärgårdsbuffé dukades fram under färden och vi lät oss väl smaka av alla goda hemlagade delikatesser.

Klas Norberg stod för suverän underhållning och bjöd på allt från Creedence, The Beatles till Taube. Han entusiasmerade alla i publiken som var med på noterna och klappade och sjöng med för full hals.

Ett stort tack till Jerry Larsson med personal för en väldigt lyckad tur trots att solen ”lyste” med sin frånvaro.