Referat från resa till Finnkampen 2-3 september 2023

Tidig lördagsmorgon den 2 september blev ett antal Aktiva Seniorer upphämtade i Lunde för vidare färd mot Stockholm och Finnkampen. Denna gång fick vi ”hyra” in oss hos PROsport i Örnsköldsvik som arrangerat resan. Inkvartering på Clarion Hotell och därefter mot Stockholms stadion och Finnkampen. Lite kyligt men spännande tävlingar med höjdare som Daniel Ståhl m.fl. höll oss varma. Tillbaka till hotellet 20.00 där vi laddade för nästa dag.
Söndagsförmiddag var det dags för nya spännande tävlingar där Mondo Duplantis vann lätt
stav på 5,60 meter. Det blev en nervkittlande avslutning på tävlingarna där stämningen var på topp innan Nicklas Wall och Jacob Samuelsson med bravur såg till att Sverige vann herrarnas Finnkamp, damerna hade redan tidigare vunnit.
En alltigenom underhållande resa med nya bekantskaper från Ö-vik, radioprofilen Lennart
Sundvall som reseledare, samt P-O från Byberg&Nordin som för övrigt vann SM den 5 september för busschaufförer.