Utflykt till Tonhallen 18 mars 2023

Peter Carlson på Tonhallen

Den 18 mars samlades 40 medlemmar i Aktiva Seniorer för en bussresa till Tonhallen i Sundsvall. Resenärerna plockades upp allt eftersom, de största grupperna var på Resecentrum i Kramfors och vid bussplatsen i Lunde.
På Hotell Scandic åt vi en god middag innan det var dags för kvällens föreställning med Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rythm & Blues Orchestra på Tonhallen

Peter Carlsson är i särklass en av Sveriges bästa historieberättare och musiker.Vi fick lyssna till allt från Taube till Willie Dixon tillsammans med 10-manna bandet Kjell Gustavsson R&B, en hårt svängande rythm sektion samt en blåssektion och dragspel i världsklass. Peter Carlsson har en särskild förmåga att trollbinda publiken med sina berättelser och sånger. Han har belönats med många fina priser bl.a. Karamellodiktstipendiet och Karl Gerhards hederspris.

Efter flera extra nummer och applåder som aldrig ville ta slut var det dags att åka hem tryggt och säkert med chauffören Pär Widmark på Byberg & Nordin.