Referat från höstfest den 20 oktober 2023

Den 20 oktober samlades drygt 100 medlemmar för höstfest på Bollsta Folkets Hus. Ordförande Bertil Wiklund hälsade alla varmt välkomna och särskilt två mya medlemmar samt kvällens underhållare BEA, Musik och Komik, från Ö-vik.

Kvällen började med välkomstdrink med tilltugg innan det var dags att ta plats vid de vackert dukade borden. En delikat smörgåstårta och dryck och därefter en ljuvlig citronpaj och kaffe stod på menyn, allt tillagat av Nils-Olof och Rose-Marie. BEA underhöll oss hela kvällen med alltifrån limerikar, dialoger, monologer och blandad musik. I inbjudan till festen stod att det även skulle finnas möjlighet till dans. Många var det som tog sig en svängom på dansgolvet till BEA:s blandning av fin dansmusik. Kvällen gick fort, som alltid när man har trevligt. Tack till alla som kom och till BEA för fin underhållning och ett särskilt tack till Nils-Olof och Ros-Marie med personal, som fixat alltsammans på ett mycket professionellt sätt. Nästa gång ses vi den 20 november då vi får lyssna till Bo R Holmberg