Teaterresa till Stockholm november 2022

China teatern

Fredag den 18/11 åkte ett gäng på 46 Aktiva Seniorer till Stockholm. Det blev bussfika i Bölesjön och lunch i Tönnebro innan vi anlände till Clarion Hotel Sign där vi skulle sova två nätter. På kvällen var det fritt. Några valde musikalen Tootsie som gick på Oscars, medan andra valde att gå ut och äta på restaurang, i olika grupperingar. Lördagen var också fri. Många hade bokat in diverse möten med släkt och vänner. Några gick på stan för att shoppa lite. Vädret var inte det bästa, blötsnö och kallt, vilket gjorde att vi tyckte att det var skönt när vi kom tillbaka till hotellet. Där serverades också middag till hela gänget innan vi blev skjutsade till China Teatern för att njuta av musikalen Body Guard. Alla tyckte att det suveränt trots att ljudnivån var alldeles på tok för hög. Nadja Kasanesh Holm, som spelade huvudrollen sjöng fantastiskt, men å andra sidan var de ju mycket bra allihop som var på scenen. Skönt att få åka buss tillbaka till hotellet sen.

På söndag vände vi hemåt. Lunch i Tönnebro och bussfika i Gnarp, innan vi landade hemma i Kramfors och lämnades av på lite olika platser beroende på boende i kommunen. Tryggt, säkert och bra att åka med Byberg & Nordin och chauffören Anders Byström. Jättetrevligt när alla medresenärer bara är glad och positiva.