Referat från månadsträffen den 23 augusti 2022

Klas Norberg

Den 23 augusti samlades 111 Aktiva Seniorer, rekord i antal, till surströmmingsfest på Frånö FH. Ordförande Bertil Wiklund hälsade välkommen och därefter var det dags att hugga in på den doftande delikatessen med tillbehör, som dukats fram på borden, kanske för sista gången med tanke på bristen på strömming. Efter maten serverades kaffe och gokaka.
Klas Norberg stod för suverän underhållning med blandad repertoar där allsång ”Till Havs” var en ny upplevelse och där alla sjöng för full hals. Bertil tackade Klas som för dagen var dubbelbokad, men lyckats lösa det hela i sista stund. En honungsburk fick, komiskt nog, biodlare Klas.

Glada vinnare i lotteriet som kunde välja på allt från bär, sylt, bakverk m.m. skänkta av medlemmarna.

Varma applåder och ett stort tack till personalen på Frånö FH som ordnat festen och lyckats få tag på strömming till så många.