Höstfest och 25-årsjubileum den 19 november 2021

Den 19 november var det höstfest på Hotell Kramm då  Aktiva Seniorer i Kramfors firade 25-års jubileum. Festen började med bubbel och därefter en välkomponerad två-rätters meny som avnjöts av 100-talet medlemmar.

Trio of Joy, bestående av Ida Linné och makarna Caroline och Robert Sedin underhöll oss hela kvällen med den äran. Klockrent pianospel av Ida Linné och noga utvalda låtar som presenterades med stor omsorg och framfördes av Caroline och Robert.

Ordförande Bertil Wiklund gjorde en tillbakablick på Aktiva Seniorers 25 år. Han berättade att idag finns det 47 föreningar, från Ystad till Luleå. Vår förening startade 1996 och den första årsstämman hölls 1997. Aktiva Seniorers mål är trivsam gemenskap, bildning, kultur och kunskap som vi får genom våra medlemsmöten, cirklar, resor och andra sammankomster. Styrelsen arbetar helt ideellt utan ekonomisk ersättning.

En storartad insats av tidigare styrelser och nämnas bör våra hedersmedlemmar Ralf och Sylvia Lundqvist som i högsta grad bidragit till föreningens utveckling , samt Birgit och Hans Gunnarsson, Birgit som ser till att vi rör på oss och Hans vår kommunikatör som har koll på vårt medlemsregister och skickar ut kallelser m.m. Aktiva Seniorer i Kramfors har idag 259 medlemmar.

Bertil tackade styrelsen för deras engagemang samt alla medlemmar som bidrar till föreningens utveckling.