Referat från Sundsvallsresa och luciaträff

Eva-Britt och Sune

Den 3 december var vi 45 medlemmar som åkte med Byberg och Nordin till Sundsvall. Första stoppet var restaurang Metropol, där vi fick en god tvårättersmiddag. Därefter Tonhallen där vi fick njuta av en enastående konsert med Helen Sjöholm och hennes musiker. En fantastisk kväll med storartad underhållning.

Den 13 december hälsade vår ordförande Bertil Wiklund drygt 100 medlemmar välkomna till Luciafirande på Mariatorget i Kramfors. Planeringen var att Skarpåkersskolans kör skulle lussa för oss, men pga nya restriktioner blev det inställt. Styrelsen tog i stället över rollen att lussa med sång kompad av Sune Johansson på piano. Efter varma applåder serverades jullandgång, kaffe och kaka. Därefter underhöll Eva-Britt Nyberg Johansson och Sune Johansson med blandad musik av julvisor och folkmusik, Eva-Britt på fiol och sång, Sune på gitarr och piano. Efter ett extranummer på begäran tackade Bertil för fin underhållning och överlämnade sedvanlig honungsburk.
Ingalill informerade om cirklarna, Birgit ledde pausgympa och Bettan delade ut vinster i lotteriet. En trivsam eftermiddag som avslutades med att Doris Jonsson, med inlevelse, läste ”Tomten” av Viktor Rydberg. Ordförande tackade alla som kommit och önskade en God Jul och Ett Gott Nytt År.